کد مطلب: 172461
سرلشکر جعفري در همايش دانشگاه در تراز انقلاب اسلامي؛
دست‌هاي پشت پرده آمريکا و اسرائيل رو شده است/ اقتدار امروز جمهوري اسلامي حاصل رعايت اصل استکبار ستيزي است
تاریخ انتشار : 1396/09/23 12:39:56
نمایش : 1422
فرمانده کل سپاه گفت: اگر به وقايع ۲۰ سال گذشته در منطقه بنگريم، مي‌بينيم که استکبار همواره شکست خورده و ملت‌هاي منطقه پيروز شده‌اند.
به گزارش هفت چشمه؛ سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه صبح امروز (پنجشنبه ۲۳ آذر) در همايش دانشگاه در تراز انقلاب اسلامي که در مسجد دانشگاه علوم پزشکي بقيه‌الله اعظم برگزار شد، اظهار کرد: وجه مشترک همه دانشگاه‌هاي سپاه، پاسداري از انقلاب اسلامي است.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: تربيت يک پاسدار در تراز انقلاب اسلامي در دانشگاه‌ها، موضوعي مهم و اصلي است که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.

وي با بيان اينکه انقلاب اسلامي دو بعد داخلي و خارجي دارد، تصريح کرد: بعد خارجي انقلاب در مقاومت اسلامي خلاصه مي‌شود که خوشبختانه امروز در سطح منطقه و جهان در حال گسترش است و جبهه مقاومت پيروزي‌هاي پي‌درپي را بدست آورده که به دليل رشادت جمعي از مجاهدان انقلاب است.

سرلشکر جعفري با تاکيد به اينکه اين پيروزي‌ها نصرت الهي را براي انقلاب و جبهه مقاومت به ارمغان آورده است، گفت: اگر به وقايع ۲۰ سال گذشته در منطقه بنگريم، مي‌بينيم که استکبار همواره شکست خورده و ملت‌هاي منطقه پيروز شده‌اند.

فرمانده کل سپاه افزود: امروز مقاومت در کشورهاي اسلامي ادامه دارد و توطئه‌هاي دشمنان و دست‌هاي پشت پرده آمريکا و اسرائيل و سعودي‌ها و برخي کشورهاي منطقه رو شده است و شکست‌ها را متحمل شدند ؛ وظيفه ما نيز اين است که اين پيروزي‌ها را تثبيت و گسترش دهيم.

وي با اشاره به اين موضوع که مبارزه با استکبار اصل اساسي انقلاب است که رعايت درست آن پيروزي‌ها را حاصل کرده است، گفت: پيروزي‌هاي واصله نتيجه حرکت امت اسلامي با هدايت رهبري امت است و تا زماني که اين راه را محکم دنبال کنيم نصرت بيش از پيش نصيب انقلاب مي‌شود. 

سرلشکر جعفري عزت و اقتدار امروز جمهوري اسلامي ايران را حاصل رعايت اصل استکبار ستيزي دانست و تصريح کرد: حرکت پرشتاب جبهه مقاومت انقلاب اسلامي ادامه دارد.

فرمانده کل سپاه با طرح اين سوال که آيا انقلاب اسلامي در همين ابعاد خلاصه مي‌شود، افزود: قطعا اينگونه نيست؛ مقام معظم رهبري در بيانات خود عوامل پيشرفت کشور را به ۵ دسته تقسيم کردند و فرمودند عوامل داخلي اهميت ويژه‌اي دارد.

وي با اشاره به اين که ايجاد دستگاه‌هاي اسلامي و سپس اسلامي شدن جامعه دو رکن اساسي بعد داخلي انقلاب هستند، خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب در بيانات خود فرمودند امروز در مرحله سوم انقلاب قرار داريم اما به دليل وجود موانع داخلي در اين مرحله به کندي پيش مي‌رويم.

سرلشکر جعفري ادامه داد: با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري اگر ما بتوانيم در مرحله سوم انقلاب با سرعت بيشتري پيشرفت کنيم به يک الگو براي کشورهاي ديگر تبديل خواهيم شد؛ نمونه بارز اين موضوع دفاع امروز ملت‌هاي منطقه است که از مقاومت مردم ايران در دوران انقلاب اسلامي درس آموختند.

فرمانده کل سپاه با بيان اينکه مردم منطقه مقاومت امروز خود را مديون مقاومت ملت ايران و دوران دفاع مقدس هستند، افزود: ملت‌هاي منطقه امروز به اين نتيجه رسيدند که با اتکاي به درون مي‌توان در برابر قدرت‌هاي جهاني ايستاد.

وي تصريح کرد: انقلاب اسلامي با همه فرازها و فرودها و موانعي که در داخل کشور داشت امروز در بعد خارجي به جايگاه خوبي رسيده است اما متأسفانه در داخل کشور هنوز با اهداف انقلاب فاصله دارد؛ عدالت اجتماعي ارتقاي اخلاق و پيشرفت کشور از اهداف والاي انقلاب هستند که براي رسيدن به آنها بايد تلاش بيشتري صورت گيرد.

سرلشکر جعفري با تأکيد بر اين موضوع که در حوزه دفاع امروز جمهوري اسلامي ايران پيشرفت خوبي دارد، گفت: بايد تلاش کنيم تا در ساير ابعاد سياسي، اقتصادي و اجتماعي به جايگاه بهتري برسيم.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: همان گونه که مقام معظم رهبري در سال 90 فرمودند که پاسداري از انقلاب کار بسيار خوبي است اما بايد نيروهاي پاسدار به همه ابعاد اين پاسداري واقف باشند ما نيز بايد بر همين اساس برنامه‌ريزي‌هاي آينده را ترتيب دهيم.

وي با اشاره به بخش ديگري از سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند حفاظت يا پاسداري از انقلاب بايد به موقع، درست و غيرمحافظه کارانه باشد،‌ گفت: از ديد رهبر انقلاب پاسداري محافظه کارانه يعني دفاع از وضع موجود انقلاب که ايشان اين موضوع را نمي‌پذيرند؛ ايشان فرموده‌اند که پاسداري از انقلاب بايد غيرمحافظه‌کارانه باشد يعني در کنار حفاظت براي پيشرفت انقلاب نيز تلاش کنيم.

سرلشکر جعفري با بيان اينکه متأسفانه موانع زيادي براي پيشرفت انقلاب در جامعه وجود دارد، افزود: مديريت امروز جامعه ما با سبک مديريت غربي انجام مي‌شود که متفاوت با مديريت انقلابي است که خوشبختانه با تأکيدات رهبر معظم انقلاب در اين حوزه تحولاتي رخ داده است.

فرمانده کل سپاه با بيان اينکه دستيابي به دانشگاه در تراز انقلاب از اهداف والاي نظام مقدس ماست، افزود: يکي از ملزومات اين کار پيشتازي و خط شکني در عرصه علمي است و شرطي لازم براي رسيدن به دانشگاه در تراز انقلاب است البته در کنار آن بايد به ابعاد معنوي انقلاب نيز توجه شود.

وي با اشاره به تأکيدات فرماندهي معظم کل قوا بر موضوع تربيت پاسداران افزود: هدف دانشگاه‌هاي پاسداري سپاه تربيت افسران و پزشکاني در تراز انقلاب اسلامي است.

سرلشکر جعفري با اشاره به اينکه تقاضاهاي بسياري براي حضور در جبهه مقاومت وجود داشت، گفت: بارها شاهد بودم که مقام معظم رهبري فرمودند که انجام تحصيل، ‌کارهاي علمي و خودسازي واجب بر هر کار ديگري در داخل کشور است.

فرمانده کل سپاه با بيان اينکه داشتن روحيه جهادي تنها اسلحه به دست گرفتن نيست، ادامه داد: آنچه مسلم است ما امروز از تهديدات دفاعي و امنيتي عبور کرديم و به سادگي مي‌توانيم آن‌ها را پاسخ دهيم يا به عبارت ديگر بايد بگويم ساده‌ترين کار امروز ما دفاع است.

وي با اشاره به فتنه‌هايي که در کشور رخ داد، تصريح کرد: امروز موضوع دفاع براي انقلاب به خارج از مرزها رفته است.

سرلشکر جعفري تصريح کرد:‌ متأسفانه در کشور وقتي صحبت از تهديد مي‌شود همه به ياد جنگ مي‌افتند در حالي که تهديد اصلي کشور جنگ نرم فرهنگي، سياسي و اجتماعي است که اگر براي آنها فکري نشود به مشکلي جدي بدل مي‌شود.

فرمانده کل سپاه عنوان کرد: از جمله ضرورت‌هاي پاسداري غيرمحافظه‌کارانه براي انقلاب خودسازي معنوي و بصيرتي در تمام زمينه‌هاست و در کنار آن بايد روحيه ايثار و از خودگذشتگي را نيز در جوانان افزايش دهيم؛ اينها شاخصه حرکت جهادي است.

وي با بيان اينکه مراکز سپاه بايد روحيه‌هاي گفته شده را در بين جوانان تقويت کنند، افزود: اين کار مشکل و سختي است و بايد در اين زمينه کار عملي صورت بگيرد؛ براي انجام اين کار مي‌توان از گروه‌هاي جهادي کمک گرفت.

سرلشکر جعفري يکي ديگر از ضرورت‌هاي پاسداري غيرمحافظه کارانه را مديريت جهادي دانست و گفت: ما امروز به يک تحول جدي در سبک مديريتي نياز داريم؛ مشکل اصلي ما اين است که مديران به رضايت‌مندي ديگران توجه مي‌کنند به خصوص در زماني که نياز به رأي دارند؛ آنها رضايت ديگران را حتي اگر مخالف با رضايت خدا هم باشد مقدم مي‌شمارند.

فرمانده کل سپاه در بخش پاياني سخنانش با بيان اين موضوع که اگر مديريت قاطعانه و براي رضاي خدا باشد نتيجه آن رشد رفاه و عدالت در جامعه مي‌شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر ويژگي‌هاي گفته شده براي مديريت جهادي حسن خلق نيز يکي ديگر از مولفه‌هاي اين نوع مديريت است که بايد همه را در کنار هم پرورش دهيم.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg